revolutionalists

6/22/09

dah berhabuk kew?

jeng3...dah pun masuk sem ke3.....kire dah jadi senior ah kt sini(hehe)...bleh buli...huhu..insyaalah. x..faktor utama yg menyebabkan ana/saya/aku tak setia dalam penulisan blog kerana kekangan masa dan study...nampaknya peratus main2 didalm kehidupan ni terpaksa diturunkan agar tahap keseriusan melonjak naik.(dah macm index saham lak)...begitulah aku disini(mungkin memember yg len juga bgtu)...sebenaqnyer byk je cite spnjg tempoh sebulan lebih disini...insyaallah 20.7 ni aku akan fly balik jb...so tunggu untuk meng'update'kan seterusnya..tapi sebelum tu...

ade skali outing tu pegi ah melepakkan diri di jusco...apabila sampai je kt depan pintu..aku dihidangankan dengan book fair(kecik je)...ape la...lincah serbu(maklum ah...dah lame x bc novel)...mata ku melilau mencari novel syabab musafir kasih(dah lame mengidam wooo)...tgk nk beli..bukan tgk penulis novel tu...hehe...(penulis tersebut dh kawen pon...alhamdulillah..selamat)....
n last skali...dapat gak mengangkut(padahal satu je) novel tersebut....bc punyer ah smgt...3 ari je...assignment x sentuh(kesan dari ketagihan membc)....haha...nanti ah cite agi...ade kelas bi pas ni...doakan ana(versi baik) lepasi M.U.E.T....dgn jayanya

2 comments:

+akufobia+ said...

all the best.ngee.MUET.

Redha1989 said...

good luck mas ros!!! ;-)