revolutionalists

11/29/10

oye

(post yang agak tidak tersusun:mode:malas)
















sebagai fasi untuk checkpoint telur.abg sam sangat berpuas hati dapat meNEPEKkan telur ke atas kepala korang.thanks.HA.HA.HA

salah satu rentetan dari peristiwa sepanjang berlangsungnya OYE (OPEN YOUR EYES) CAMP baru2 ni dengan kekuatan seramai 100 org plus2(x ingat jumlah sebenar ke tak tau?huhu).obligasinya adalah ingin melatih adik2(wow...MANJERNYER) untuk hidup berdikari disamping mempersiapkan diri untuk belajar beberapa aspek dalam kehidupan ini samaada sifat sabar,penyayang,erti syukur dan ITHAR(ni aku tambah).



lihat bagaimana keberanian ditempa dengan para adik2 ditugaskan untuk menyembelih ayam-ayam yang bertuah tempoh hari.ada yang ketar2,ada yang fobia dan yang muka tanpa perasaan dan perasan.kih4

diketika dan waktu yang lain,adik2 juga didedahkan untuk merasai suasana peperangan dengan melalui war game.bukan calang2 waktu pilih.malam menjadi saksinya.tapi seolah2 suasana malam yg sunyi,aman,damai dengan tiba2 sudah menjadi pasar malam.baling sana,baling sini,jatuh pon ada,baling kaki..then kalau kalah alasannya peluru habis.

abang sam antara fasi yang semacam biskut merry rm2.75 kerana kelibatnya sering menghilang.kejap ada,tengok lagi 5 minit dah tiada.sebagai abang kepada adik2nya tanggujwab menjaga dan memastikan kelestarian hidup adik2nya lebih banyak dari masa yang ada.cewah(balik tengok adik gadis)=p

3 comments:

+akufobia+ said...

biskut pun sedap apa makan time lapar.(ada kaitan tak?)

sam_senpai said...

ada..cicah susu sejat.ada kaitan x?

Ahmad said...

sian ammar...huhu