revolutionalists

1/14/12

kos tulang belulang yang tidak tersangkakan!(part i)

              minggu itu..budak baru bernama ahmad senpai bin sam(bukan nama sebenar) telah didaftarkan sebagai bayi baru di uitm puncak alam.yeah.puncak alam bertambah semak lagi dengan kehadiran budak baru ini.sudah la masuk 2minggu lewat....erk!(ok..ini cerita tahun 2010..)

         ~****~
            
                                1.0 (gambar dibesarkan untuk memberikan kesan khas buat pembaca)

              mata sudah berpinar2 menatap wajah-wajah tulang untuk subjek kinesiology.namun masih belum dapat dicerna sepenuhnya.chorocoid process la..trochanter la..epicondyles.supracondylar ridge,scapoid,tripod and ipod..adeh!sumpah menghafal bahagian2 tulang bukanlah semudah mempelajari subjek2 medik(itu super hiperbola punya perumpamaan).sama jua task pertama aku as a loser yang mendaftr lambat untuk kos  juru pulih anggota (klasik sungguh bunyi tu ya senpai.hehe) terpaksa menumpahkan kudrat,merembes peluh untuk menghafal dengan lajunya beberapa bahagian otat2 yang berkaitan(terasa loser apabila ada member lain yang sudah buleh menghafal hampr kesemuanya tulang belulang dan otat segala bagai)..yeah..tension menjadi orang yang TERlambat!

             .untuk sem pertama itu..aku masih mencari2 agi haluan dalam kos aku..

              "INFRARED,ULTRA SOUND,CRYO CUFF' diantara beberapa benda yang bunyinya bagi aku sangat menterujakan(sangat syahdu saat melafazkan 3 nama benda diatas..).aku masih memujuk hati aku lagi untuk meneruskan stdy untuk kos jurupulih anggota nih...hinggalah disuatu ketika semasa sem2...di sem.....2...(sambil aku bayar beberapa orang memukul drum sebagai backgrud music untuk memukau suasana....

  aku 







berkenalan 







dengan 









encik MASSAGE!


          yeah!sumpah teruja yang tersangat lahabau(maaf..sebab sedap..men bubuh jek word lahabau)...sebab bagi aku mungkin korang nampak just kami bubuh pelincir(minyak urut) atas badan orang..urut tanpa arah..sambil mata terpejam....eh....NOO!bukan camtu sahabat sekalian!huhu..massage ini jua memerlukan kepakaran tangan dalam menguli,mengelek,menampar dan sebagainya(mamak!roti canai satu)..huhu..tapi seyesly..memang ada teknik tu sume.kami more on swedish massage technique.nak tahu lebih lanjut..?(sila daftarkan diri anda sebagai pelajar jurupulih angota sekarang..tarikh tutup 6jun.erk..huhu)


                                          
                                          2.0 muka-muka bangga nan suci jurupulih anggota=p

        
           yeah..mungkin if haku x sabar dan terus log out dari kos jurupulih anggota ni awal.maka haku takkan jumpe massage2 nih sume..basically...dalam belajar..kena banyak2 bersabar dan banyak2 untuk dibukakan pintu hati..nway..dalam subjek pepe pun..huhu

        dan awak-awak sekalian...tahu kenapa saya diakhir2 sem 3(bunyi macam final sem jek..eeee..kamu nih) nih tersangat ingin meneruskan kos ini.kenapa?kenapa?ya....kerana saya sudah jumpa arah tuju saya dalam bidang ini.mahu tahu kenapa saya katakan begitu untuk sem3 ini?nak tahu?mahu tahu?kalau x nak tahu...nanti saya(sambil mengambil hammer nak ugut untuk suruh kalain teruja untuk terus menanya si penulis blog nih..hehe)
        
           nanti saya akan kongsikan pada episod yang gilang gemilang untuk coretan kedua.......
        

           

3 comments:

NurQaseh90 said...

hebat teknik penceritaan...menciptakan sedikit keterujaan...hahah.....

Mentadak Mentadu said...

kenapa?siapa?bila?di mana?bagaimana?

sam_senpai said...

to nur:terima kasih..tapi kurang isi kot..psot nih..wahaha

to syikin:erk...cerita berkenaan diri ini...huhuhu