revolutionalists

1/13/09

demo palestin...KL

zzzzzzzzz

tuk...tuk.....2am waktu tempatan...tamatlah sesi pembuatan banner oleh k.a.m.i(anas,munzir,aku).....memang semangat malam tu wat coz esok demo palestin di kl...yeye...tetiba loceng perut berbunyi...so...x lengkap tido tanpa mempunyai perut yg kenyang....pi melantak jap..pastu mabit di surau annur....zzz

tbg aji
misi bermula.....(panas jugak ah...tapi takpe...kt indonesia agi terik)...tapi belum mula lagi badan sudah bermandikan peluh....



hampir semua ngo turut serta
suasana mengamit rasa....sape x smgt kalo tgk owg byk camni....



fuyi
''mak cik merasakan bahawa smgt yg ditonjolkan oleh anak muda kini(certain je la) membanggakan saya''-kata mc tersebut




pas?
seronok kot owg kt bwh bendera besau tu coz x kene cahaya mentari...oh taktik la ni...pasni kalo pi demo nak bwk payung plak ah



ff
jalan utama ditutup untuk seketika......mase ni tak silap kul 2.++pm




wwee
kaum wanita turut menyatakan bantahan.....we luv palestine...eh..samalah dengan cek


lost direction

''manalah depa suma pi ni?''monolog dalaman....mase ni aku lost contact ngan memember kira sesat sowang2 ditgh lautan manusia...seram+semangat=seramgat(x de dalam kamus dewan)

smgt 2 generasi

dari kiri:pc zainal,hasif,pc wan,n aku.....sedang berpanas terik...dahsyat woo



takutnyer
lebih kurang 20 fru ngan beberapa anggota polis disertai 2 buah truk antik......mula2 takut gak tengok mereka semua ini...coz mase dulu....ramai yg masuk I.S.A(diorg la yg tangkap)...tapi ari tu diorang ok je...ok2 pun takut gak sebab beliau semua bawak semacam kayu besbol...weiii...mane ade padang yob!!


bkt
hanya asap dan api menjadi saksi atas peristiwa pembakaran patung yahudi zionis tu...alamak rugi ah tak dapat tgk...huhu

warga kota turut serta...
mereka sekalian ditemuramah tetapi belum agi ditanya beberapa soalan,mereka melaungkan..bunyinya begini..''hancurkan kafir yahudi tersebut sehancur-hancurnya''laung munzir.....''ye....saye pun begitu.''balas anas pendek....mereka antara warga kota yang paling kencar semangatnya...


ma'a hasif
hasip sedang memikirkan sesuatu....mungkin mahu menginfakkan sebahagian hartanya kepada tabung amanpalestin....


x
alhamdulillah.....agak penat coz dengan tido semalam yg x cukup....ditambah ngan perjalanan jauh...(tapi semua ongkosnya ditanggung pc...so save sikit..=p)....hehe

p/s:JOM DOAKAN AGAR ISLAM TERTEGAK DIMUKA BUMI SEBELUM MATA INI TERTUTUP BUAT SELAMA-LAMANYA.......

1 comment:

AHMAD said...

bgs2..smgt mmbara..he3