revolutionalists

5/7/09

serupe tapi x same kot

aik...siape ciplak sape?still 5 in a group....coincidental kot..penyanyi melakonkan watak sebgi army dalam videoclip depa..emmm...tapi ade pekare yg menyebabkan mereka ni same even they are different in contect of religion and culture...dari segi tempoh pembikinan album sebgi contoh...artis luar mengambil mase sekurang2nyer 3 ke 4 tahun untuk satu album..berbanding di malaysia satu tahun satu album....

senanyer bkn pe pun tapi biarlah mase yg lame untuk memastikan kerja pembikinan sempurna..artis malaysia ni byk pentingkan populariti berbanding kualiti(sepanjang pemerhatian aku je,tak tau ah kalo korang)....pay respect to mirwana...salah satu band yg mempunyai kualiti yg tersendiri...tempoh yg lame untuk mencipta kualiti tidak memudarkan sinar populariti mereka...

Photobucket

Photobucket
yg band ni just for comparison je...

1 comment:

+akufobia+ said...

hoho.sebab tu malaysia punya selalunya tak pergi jauh.setakat jaguh kampung je.ngee.