revolutionalists

5/5/09

pang...pang...pang...ampun pak

ari ni......5 mei....aku,anas,n hasif berserta acap melepakkan diri di cc taman u oleh kerane buhsan yg amat kabir...huhu...





lebih kuwang kul 12.++.....tgh2 aq chat ngan safiuddin tetibe....kedengaran....''pang...pang...pang....''diselangi ngan suara yg tinggi....aq pun memanjangkan kepala melihat situasi...aq tergamam...i don't know how to explain circumstance of that situation....seorg bapak melempang dengan sekuat tenaga pade kedua2 kepala anaknya...



''berapa ko bayar....dah bape kali ko ponteng haaaaa!!!''gertak pc tu ngan suara yg lantang.....fulamekkkkkk...aq ngan bebudak len dapat tgk life...camne tgn bapak tu melayang..tapi padan gak muke ngan budak tu..hekhek...tapi bapak die pun satu gak yg sampai nk gaduh ngan brother yg jage cc tu pahal lak....''lu kalo brani panggil la along lu...ingat...jgn bagi lagi 2 owg bdk ni masuk...faham!!''....gertak pc poyo tersebut...yg hang pi nk timbulkan isu perkauman ni nape,bentak hatiku.dalam hati jek

then...selepas adegen bodo banggang tu berlalu..aq pun sambung dgn agenda mendownload lelagu(jamak muzakar salim...wakaka...men taram je)...download punyer download..bile sumenyer dah nk hampir settle..dgn takdir yg maha esa..thumbdrive plak wat hal...cannot detected...waaaaaaa....apa dah jadi senanyer ni?emmm

setelah beberape kali cube...namun usahe menemui jalan buntu a.k.a mati..kompem rosak plus musnah...dokumen2 tu aq x kesah sgt tapi pic2 di jawa sewaktu membuat misi penjelajahan kt sane pon ilang...waaaaaa...tu la gelakkan owg lagi kan dah kena balas

p/s:-hargailah pergorbanan parent
-sharelah pics ngan memember yg len coz even kite ilang...still ade member as our back up plan
-setiap pekare ade hikmah....so la tahzan...idup musti ditruskan

1 comment:

+akufobia+ said...

ngee.nasib nta tak kena lempang sekalikan.ngee.kalau kena best gak.nta kan nakal.ngee.