revolutionalists

2/23/10

malunyer

...kisah ini berlatarbelakangkan suasana didalam bilik kuliah(atau dipanggil lecture hall)...sejuk wooo..

pada ketika itu subjek biologi sedang berlangsung(dah macm ayat soccer match lak)huhu...ak yg dihurung penyakit buhsan plus mengantuk...tetibe mencari idea untuk mengatasi masalah ini...MySpace

tetibe beberapa buah muka paling ke arah aku termasuk lecturer tu skali..''eh...man..ko goyang kerusi kuat sgt la''-kata syafiq(jiran ak merangkap org yg berada disebelah kiri)...''yeke?''dengan muka yg tidak bersalah ak bertanye..peh..sumpah..ak x sengaja..biasenyer x kantoi beb.sampai lecturer tu ckp..''yg awak wat bunyi burung tu kenape?''-kate lecturer dengan muke yg poyo lagi serius..tetibe ramai yg mengelakkan ak(ala ak x amik serious pown..cume saham turun sikit la dek perasaan malu yg merona)MySpace..tapi ak lepak je(muke tembok punye pasal..heartless)..ahahaha...x leh handle punye situasi...cis!

2 comments:

HANISAH said...

Haha teringin aq nak tgk muka ko time tu

sam_senpai said...

mase tu muke dak2 lagi...x yah ah tgk...