revolutionalists

11/14/09

asakan bebanan suasana




.....salam pembaca blog ku yg setia..hehe...
hidup tanpa ujian ibarat menempuh jalan lurus yg panjang...jauh disudut hati membosankan.begitulah aku....kalo hidup ni berlalu tanpe ujian yg mendatang pasti kematangan diri tidak terbina.dan tanpa ujian jangan mengaku kita dah beriman(terutamanya si penulis cute nih).bleh refer al-quran surah al-ankabut,ayat 2-3.


seminggu yg lepas kami dipasahkan,setiap dari kami berpindah kekelas yg lain2.aku masih disini.kelas lame.tapi hanya aku yg tinggal.terbukti aku kesunyian.seperti aku baru sahaja pertama kali masuk matrix walaupun pada hakikatnya ni adalah sem ke-4.merangkap sem terakhir aku disini.end.

pepepun aku cube memandang semua dari kaca mata yg +ve.bebanan study yg dipikul ditambah jua dengan mata pelajaran yg membosankan...sains comp,aku test jek wat muke slumber walaupun x berapa sebulu ngan beberapa hal.tapi hero kena relek.so...aku relek.

pada jam ini,aku berada di cc jj kat ipoh.baru hari ni aku dapat outing setelah berperang mulut dengan felo,pak guard dan penyelia...alhamdulillah atas kurniaan rezeki outing ni...bukan senang maaaaa!!!!!,pepehal S.A.M doakan kalian sume berjaya di sini(dunie) dan disane(akhirat) sambil itu enjoy ketika study disamping hepi2 slalu ketika menjalani ibadah seharian(peehhhh...dah macam ustaz plak.ustaz S.A.M)

4 comments:

+akufobia+ said...

ada bakat.berjangkit dengan anas kot.haha.

HANISAH said...

Mana aci stay kelas lama. Tak adil btol! :'(

terry bogart said...

yups..kalau xde ujian, xbest arr.. tapi doa2 moga ujian tu yg kita mampu tanggung loo

S.A.M said...

haha...thanks to everybody....haha...pepehal best jek wat mase nih