revolutionalists

11/4/09

sedey tapi terlalu gembira


cerita dalam watak (S.A.M=MAN CHAQ=ANAS)

petang hujan begitu lebat,petanda langit menangisi pemergianku.didada langit kelihatan gelap,awan kembali muram,tiada sinar kebahagiaan sang mentari,tapi syukur hujan rahmat menziarahi(main bantai je.hehe)

''eh...man,cuti ni aku nak mempergunakan ko sepenuhnya tau''bersungguh2 anas meminta kepastian dariku
''bole....''balasku pendek
''kali ni byk prog untuk kite''balas anas semgt
''memang tercipta aku untuk semua tu''aku berseloroh

lebih kurang camtu la perbualan kami masa awal2 aku cuti 27hb oct aritu.''ah!!!dua minggu,lame tu''-monolog dalaman berlaku disitu.biasenye aku goyang kaki(kepale pon goyang coz dah byk sgt tido) je kalo cuti2 sebelum ni,kalo de kerja pon,jadi driver,basuh kain,angkat,jemur,dan memasak.ops...silap..memasak?nk masak bende simple pon x berapa nk reti.(pizza pandai la.hakhak)hehe.(bole blaja).selain tu ade la pergi usroh skit,bc novel skit,merapu banyak..h0h0.

sedey tapi terlalu gembira?aik..kalo dah sedey takkan gumbira plak kan?ntah pepe jela S.A.M ni.sedey sebab terpaksa berpisah dengan famili.secondly..terpaksa melepaskan program A.B.J.Z.serious sebelum ni x terlintas pon nk join prog camni(coz dah cermin siapa diri nk bawa bende suci camni,tapi troskan jugak).sebelum ni aku x de la terasa feel sampai camni sekali.waaaaaaaaaa(manik2 jernih jatuh melewati pipi)

dan aku gumbira lantaran A.B.J.Z banyak membentuk aku supaya jadi lebih baik sepanjang cuti ni.dan juga usroh yg dikendalikan yob,sangat menyentuh hati...pehhhh(sambil wat muke teruja)hehe.usroh yg terbaik dari ladang gandum.besar punye(trademark CHAQ)haha.sambil itu gumbira juga dapat ajak member wat baek(ade ke?cam takde je)


tiada yg sempurna didalam dunie ini.tapi dengan islam anda akan dapat capai darjat perfection itu.disini S.A.M atau nama laen ABD RAHMAN atau MAN ROSE atau SAWIT(pehhh..berderet name..tapi aku prefer man or sam...h0h00) meng'arrange' my 10 fingerhand without any addition from my fingerleg(just jari tangan je) memohon maaf atas kekurangan dalam menyampaikan sesuatu ilmu,mahupun kecacatan peribadi dan kawasan2 yg sewaktu dengannya.

mungkin pasni jarang kot nk update blog,mungkin seminggu skali,atau 2 minggu skali tgk pada kelapangan masa gak k.''seluruh kehidupan adalah ibadah dan sume inci bumi ini adalah mihrabnya''salam perpisahan dariku untukmu....

-s.a.m mengorak langkah,mencipta kejutan...insyaallah-


jujur dari S.A.M

1 comment:

+akufobia+ said...

oo.men.tu gambar sedih time bila.perghh.da la tak jumpa lagi nta.mesti sangat rindu.sob.