revolutionalists

11/26/09

kesedihan+kesronokan=??


(am,sam,zaid)

ALHAMDULILLAH....akhirnya satu penantian yg menyeksakan berakhir..result yg aku x sangke2 akhirnya keluaq/tubik...aku dapat 3 above...pehhh...akhirnya segala pengorbanan aku selama ni dibalas oleh ALLAH.kegembiraan memuncak.namun jatuh merudum kembali lantaran ade memember seperjuangan yg hampir2 kecundang dalam arena matrix ini.sedey+simpati terhadap mereka.dan sebenarnya(ayat yuna) aku pun masih dihantui perasaan takut akan result yg aku dapat.aku takut result ini menjadi ujian yg hebat dari ALLAH...samaada die mahu menguji sejauh mana kesyukuran aku padaNYA...


ku tau ape yg mereka rasa.aku pernah beberapa kali kecundang semasa spm dan sem 1 masa pdt dulu...pehhh...bagai dihiris2 sembilu..selepas itu beberapa keping lemon diperah keatasnya...pedih,pilu,sayu.namun aku troskan jugak bersilat dengan kehidupan study nih.aku x nak dipandang rendah oleh sume owg...so...aku kuatkan balik tali keazamanku(ayat mahal ni)..

cuti raya korban ni,aku sempat singgah sat di johoq,sebelum pi kampung aku,pahang...pastu ari sabtu ni,nak balik perak dah...ditambah dengan assignment yg mengile byknyer...aku pun tak tau bile nk wat...x nak wat la....hahahaha(padan muke cikgu)

5 comments:

Redha1989 said...

tahniah ar atas kejayaan keputusan manros..
redha1989 ucapkan selamat hari raya korban..
jgn terkorban di jalanraya huhu

ahmad suhaib said...

wah,mabruk akhi..
smoga kejayaan itu mnjadi tirai pembuka pd kejayaan2 yg lebih gemilang pd masa akan dtg..
jom gemilang utk Islam~!

+akufobia+ said...

cees.tak sempat nak bercinta dengan nta,da pergi pahangperak pula.siot betul.

blueberi said...

tahniah sam!
x pe..berjuang demi mase depan.
btol x?
kuatkan semngat jgn terus mundur walau sesaat pun dan biarkan ape org nk ckp..janji kte gembire

S.A.M said...

terime kaseh semua...=)