revolutionalists

6/9/10

anda rugi tanpanya



salam planet bumi.bertemu kembali.bersama kita,buku yg jarang skali berada dipasaran.gaya penulisan yg mudah,ditambah contoh yg bisa mengalir lembut kedalam kotak minda dan relung hati lantaran mudah untuk dicerna.tanpanya,anda rugi. buku yg berkisarkan kisah syaitan,nama2 syaitan,strategi sang syaitan yg menjerat kita.dan cara untuk menepisnya.diselang selikan jua dengan nas2 dari alquran dan al-hadis.smoge bermanfaat buat penduduk bumi.jika syaitan nk baca buku ni jua pun boleh. ku selitkan jua tajuk2 yg menarik antaranya:








selamat membolot dan mencerna:
~senpai~

8 comments:

nik uqbah said...

man yang part last sekali tu, malunya berfacebook di padang mahsyar terasa la *sob2*

sam_senpai said...

kalo nk best.tros angkut jek uqbah buku tu.huhu.bukan x leh berFESBUK.hehe

Redha1989 said...

manros, dimana nak dapatkan buku tu? teringin nak beli..huhu

Maryam said...

okay ini memang macam seronok.

sam_senpai said...

to redha:mph..insyallah..slmt membaca

sam_senpai said...

to maryam:yeah..tersgt okey.jgn lupe dapatkannya

Redha1989 said...

apa MPH? plis pnjangkan word huhu..

sam_senpai said...

ntah la redha...x tau lak..mereka dan keluarge mereka sebut mph jekl