revolutionalists

6/29/10

tautan hati

















selemah-lemah manusia adalah org yg tidak boleh mencari sahabat dan org yg lebih lemah dari itu adalah org yg mempersiakan sahabat yg telah dicari~saidina ali





bertempat di port dickson sentury beach resort.maka terikatlah hati antara kami yang dinamakan tautan hati,terimalah penceritaannya.



4jam perjalanan tidak terasa melelahkan.ak,zaid,daus,syafiq,dan anas jika dihitung,lima kepala semuanya memenuhi perut saga diikuti dengan 4 kereta konvoi yg laen.sang suria merangkak masuk ke ufuk timur dan kami pula masuk ke persimpangan resort itu.pukul 12 kurang lebih kami sampai.setelah check-in,kami angkut pekakas memasing ke dalam hotel(kelihatan sedikt seperti apartment).tempat kami agak selesa.udara nyaman air cond mempelawa diriku untuk memposisikan badan sesopan yang mungkin diatas tilam.dapat jugak layan sesaat dua(maklum la.semalam x tido langsung.layan kedai punya pasal)


tidak mahu banyak berceloteh.anyway,ak bangga dengan beberapa ketul individu yg datangnya dari mesir dan jordan turun bersama kami semata2 ingin menghangatkan lagi pertemuan antara kami.memang ak terharu biru merah jingga,member lama yg sorang tu balik.hehe(ok2..x nk gembira sgt..nanti x leh tdo malam nih).ada yg berambut panjang,botak,mohawk dan masih bertudung labung..of course.(ak kalo dapat tgk tdg labuh sejuk hati bai..at least tengok telekung jadi la.labuh jue kan.he3)






btw,ak semakn bangga dengan marwan(mawe).ak nampak mukanya semakin bercahaya selain pendakapnya(hehe).banyak yg diluahkan.kau masih lawak seperti dahulu

5 comments:

+akufobia+ said...

cepat sembuh talhah.ngaa.sayang marwan.

eis said...

member lama yg sorang tu balik.hehe(ok2..x nk gembira sgt..nanti x leh tdo malam nih)
erk...mcm leh agak jer.

sam_senpai said...

to acap:huhu.syg acap jue

to eis:owh.yeke.baguslah.syyhhh.rahsie2

hilmi razak said...

maaf takd dapat hadirkan diri.
gembira melihat silaturahim terus bersulam.

indahnya apabila meluhat anak2 muda zaman moden , duduk dan bersama atas dasar ukhwahfILLAH.
moga kita semua tergolong dalam golongan yang masuk syurga.
amin ya RAbb.

.dny. said...

tepok je muke 'ammar tu..
:P