revolutionalists

6/3/10

bz seperti doktor


...pagi tadi sempat menjelajah hospital sultanah aminah.untuk mengambil ubat atok.penat jua.dari blok ke blok.lihat jua bagaimana situasi yg sibuk disitu.org yg tidak putus2 datang.ak membayangkan seketika diriku sebagai doktor dengan stethoscope di dada.then menuju ke klinik hidayah untuk mengambil ubat yg laen.dan sekejap lagi nak menjengah farmasi pula.untuk tujuan apa?ubatlah jawapannya.

4 comments:

Perindu_Ilahi said...

hu2..jadilah dokter kalo mcm tu ;p

sam_senpai said...

insyallah.hehe.doktor yg bleh merawat hati dan jasad

gajahwhite said...

jangan jadi doktor sendiri sudah lah.. hehe

jom tengok my latest entry pasal Bahaya Penyembur Wangi Di Dalam Teksi

abc123 said...

jom pergi Poliklinik Hidayah betul-betul.zz.(semak)