revolutionalists

7/25/09

hang sana...hang sini

....pagi tu masih gelap,sejuk mencengkam osteoblast(cell in the compact bone..if i'm not mistaken..huhu),namun perasaan semakin terang...ape petandanya?nk kahwin?..bukan jua...nk tido?boleh juge..h0h0..end.
niat dihati malas nk mandi coz sejuk yg teramat amat.lakaran kota melaka tergambar di kotak pemikiran.haa..tak pe la..berkorban sejuk cikit...kecebuss...kecebuss..ok siap..tapi sebelom tu macam biasa ah..dandan rambut..h0h0..maklum ah still single-mingle,nk jage penampilan..tapi lagi penting jage penampilan pas kawin coz nanti kompem2 anak nk tiru style abah..waallahualam
Photobucket

aktiviti seter0snya..menonton wayang didalam mimpi..celik2..alhamdulillah..x sampai agi..takde ah...dah sampai pon..Photobucket


first,shopping jap kt mydeen,then solat,pi menghala ke timur maksud saya ke dataran hilir.
Photobucket

.....aduh..rameinyer peoples..dah mcm potato people..takpe la..nk truskan agenda snap menyenap..gambar dibawah diambil oleh penulis(poyo ckit..huhu)..dpn menara taming asri..ops..salah...taming sari
Photobucket

...emmm...memandangkan terlalu ramai yg merindukan menara taming berseri tersebut...kami sekeluarga berijtihad...cancel.takpe,ade mase agi pegi,mungkin pas ni ngan isteri terchinta kot..hee.

kembara crew jejakrasul menbongkar misteri EYE ON MALAYSIA...penulis tidak melepaskan peluang merakam beberapa kenangan manis disana
Photobucket
...dah macam di london..boleh anda cakap london?

Photobucket
-penulis berbangga kerana mendapat potongan harga tiket seperti membEli baju di kamdar-

dinasihatkan kalo mahu ke menara yg saya sebutkan tadi atau mahu kesini lebih baik bwk i.c atau kad matrik,atau kad pelajar..surat nikah tidak dilayan..potongn sebyk 50%untuk dewasa dan beberape percent je tok pelajar...yg penting percent yg dipotong ade...jom lihat gambaq yg len

Photobucket
...i'm at the top of the world...yahoo..alhamdulillah..terasa diri ini teramat hal0s

Photobucket
-stop bullying,suicide is not allowed..ALLAH marah-

Photobucket
-kecik pon jadilah,kang kecik ati ati plak bende nih,credit to myself-
ok....sekarang menuju ain shams,johor bahru...nk balik dah

Photobucket
-kedai china-

tengah syok2 melayan karenah tangan yg mengatal untuk tros men'snap'..tetibe penulis tersebut ternampak haiwan yg comel didinding secomel kucing oren penulis dirumah...hoho
Photobucket

.....sedikit pengalaman dikongsi,seluas ilmu yg dicari,namun itu tidak memadai,kalau tiada iman dihati...end

3 comments:

Redha1989 said...

"cancel.takpe,ade mase agi pegi,mungkin pas ni ngan isteri terchinta kot..hee" by man ros

istri tercinta??
ooo dah ada makwe ea..huhu

Anonymous said...

takde ah...cipta angan2 bru-figura

+akufobia+ said...

haha.orang hutan house tu barangbarang dia best tau.tak menyinggah ke?baju bestbest.