revolutionalists

8/11/09

member yg terkena




....tet..tet..tet...jam hp antikku berbunyi,mata pon terbuka sedikit...masa belajar akan bermula,jam menunjukkan 1 am...''eh,tak baek kufur nikmat tidur,esok nk tahajud..''pesan syaitan gemukku(ku tu bermaksud yg mengoda aku la...hoho)..''takpe la''balas aku jujur..(susah ah nk qiam sejak kebelakangan ni)...tengah mengelamun tu,tetibe kedengaran bunyi siren ambulan..nenoneno..dari jauh aku memerhatikan..memember yg laen ajak turun tgk...aku follow jele...niat belajar terpakse ditahan(macam belajar je..hoho)...kami merapati van berkenaan dan yg menterkejutkan aku,member yg botak yang juga merangkap teman rapatku,keluar dari van tersebut...aik..die pun terkena sekali ke...maksud aku h1n1...emmm...cek2...alhamdulillah die just demam biase2...di kmpk sini ramai je kene quaranttine..fuhh....naseb baek x kena..

outing diharamkan...ni yg menyekat kebebasan bergerak...tapi nk wat guane..terime jela...nanti kalo aku balik johor dalam keadaan jakun atau dalam erti kata beruk jumpe toilet...jgn salahkan aku...tapi salahkan babi ybg tak pergi hospital..menyebabkan virus selsema depa melancong kesana sini....

1 comment:

+akufobia+ said...

kesian babi.tapi yang perlihara babi tak salah dipersalahkan pula.jaga hasil pendapatan negara?