revolutionalists

10/13/09

.......

arghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!math ketas 2,cam haram,paling susah penah aku buat...ni yg nak nangis ni.huhuhu...takpe2...troskan perjuangan...esok paper chem,lusa chem lagi,dan jumaat bio,isnin depan bio balik.(penatnyer).aku tersentak,dengan x semena-menanya aku terasa macam baru terjumpa ALLAH sedangkan selama ni aku banyak mengingkarinya.aku hamba lemah.end.surau yg tak penuh jadi hampir penuh,sejadah yg berhabuk kembali bersih licin,quran menjadi teman setia,sujud diperpanjangkan,subuh semakin awal?(pas solat sambung stdy)kenapa hal ini sering terjadi padaku dan yg len2?adakah aku hanya menyembah ALLAH ketika exam sahaja?...ampuniku,rahmatilah daku YA RABB.(tgh sedih tahap gaban ni)arghhhhhhhh..untuk mengurangkan kepala otak ini berfikir...aku nk wat ckit entry..kali ni pasal study week yg lepas.


-tak kira tempat,study tetap study-


-sempat agi menjadi pak guard walaupun sibuk mentelaah buku-


-membaham roti bakar special ala2 omputih di kafe c...lazatnyer..nyum3-


-sepetang bersama alam,terasa diri segar disapa bayu,nice pic-

14 comments:

+akufobia+ said...

aa.ni time da tension sangat study ke?lepaskan tension.

Redha1989 said...

rileks ar masros...truskan berusaha ya huhu

+akufobia+ said...

aa.alaa.saja je tu kan buatbuat nampak tension.keke.orang power mana boleh tensiontension.keke.

Redha1989 said...

org power???oh paham2 huhu

+akufobia+ said...

power man kat lain.keke.

HANISAH said...

Amboi. Jauhnya jalan sampai kafe c :p

+akufobia+ said...

jauh penjalanan,penat berjalan.keke.(pandaipandai je ubah sendiri.epp.)

figura_puteh said...

HEHE....yela2...tapi skunk dah tak tension dah,h0h0...paper bio senang...h0h0,makan jauh sampai ke kafe c pun leh kurangkan tension...salh satu tips release tension.

+akufobia+ said...

aa.release tension dengan berjalan.da jalan,makan kat cafe,kenyang,tension pun hilang.kenyang,mengantuk,zzz.haha.

HANISAH said...

Tak habis2 tips hilangkan tension dr hari tu lagi! Jadi motivator lah :-)

+akufobia+ said...

aa.buka kedai penghilang tension.takde lagi kat malaysia.mesti famous nanti.keke.

figura_puteh said...

insyaalah.mungkin boleh gak eh jadi motivator...haha...camne nak hadapi exam dengan muke yg terlalu tenang...thanks..bagi idea...that's great.-man+akufobia+hani

+akufobia+ said...

aa.orang tengok muka nta hilang tension ke makin tension?tu kena check dulu.keke.

kimikawaii said...

wahhhh.....nsemnye apek...ade no die tak??hahaha