revolutionalists

10/19/09

senyum lebar



pertama-tama-tama kalinyer aku bersyukur kpd ALLAH coz my exam was ended.HOHO..senyuman kembali lebar,menampakkan baris2 gigi yg puteh melepak bak merpati puteh diatas cream pencerah muka.h0h0.

tros ingin aku katakan,walaupun berakhir dengan kejayaan menjawab paper bio namun harapan untuk mendapatkan 4 flat seperti kabur2..(x leh score ah paper chem n math...quite difficult)....owh..hancus harapan tok jadi dentist.fikirku.

lusa aku akan menghadapi atau menduduki M.U.E.T(MALAYSIA UNIVERSITY ENGLISH TEST)..h0h0..cuak gak..dah lah aku menghadapi masalah tok pronounce word.owh..my complex trouble.fuhhhhh.so..skunk aku tinggal sowang2 kt bilik.yg len dah cuti dah(maklum ah dah abes muet)...arghhhhhhhhhhh....


-lompatan gaya katak di atas angin,credit to am-

5 comments:

+akufobia+ said...

aa.kenapa pelik sangat lompat macam tu.kenapaa.selamat berMUET dengan jayanya.

faareast said...

muet? hahah.. jgn jadi mcm aku.. prepare baek2..nnt sipi2 nk dapat band4 baru nk nyesal.. hehe. anyway, ko untung la ade kelas.. aku, sendiri bace la.. xde kelas BI... gud luck..

+akufobia+ said...

aa.takpe,manros rajin.kankankan.kan nak jadi abang yang baik.keke.

figura_puteh said...

haha...tu l0mpat coz nk lepas tension..hehe,dah jadi abg yg baek pon(tgh tgk cermin)=manrose+akufobia

ok je...dah lepas..examinr baik2 belakehehe..sipi2?so skunk ko dapat band 3 la?h0h0..anyway..thanksssssssssss brooo=manrose+faareast

+akufobia+ said...

aa.oo.lompat boleh hilang tension eh?jom cuba.zzz.aa.da ke?ke..sedang?