revolutionalists

10/30/09

serious..ABJZ paleng sronok


...hari cerah,hati pun berbunga,lalu idea bercambah,maka aku pun kesana(pi smk sultan ibrahim kulai..wat ABJZ)


....smk sultan ibrahim kulai dikelilingi dengan sang pepohon yg indah,landskap yg tersusun,di tambah lagi dengan bebudak yg sporting(...hehe,aku hepi kot).Chaq,sam,pak k,kak abid,kak mira,kak fida serta disukung oleh mc oni,mc 1,mc2 dan setrusnya(senanyer lupe name.h0h0) yg mengendalikan prog ABJZ ni...tangkiu.

kenapa paleng seronok?ape yg best nyer?x sama ke ngan ABJZ yg sebelum2 nya?....hehe,ntah ah...aku x dak specific answer...mungkin ibu dtg kot,dan mungkin aku berganding ngan Chaq kot(sesi mempromosikan diri dan sedikit slot cinta),dan mungkin faktor muka bumi..hehe.

takpelah biar gambar yg menterjemahkannya:


-didepan sekolah yg indah nan permai.sam dan pak im(otai krj)-


-pasangan kedua jatuh(perlu ke word nih..huhu) kepada pak k dan chaq...dari dari tadi asik cari butang on kat camcoder ni..huhu)


-kak fida,kak abid,kak mira,ngan...eh sape kt atas tu?(tgh menyoal)-


-amal..artis skolah tersebut...lawa spek ko..nk pinjam?!(sambil wat muke sedey)-


-akil tgh wat lawak..barangkali..h0h0-


-pelajar perempuan yg ceria2 belaka..hehe-


-yg dilihat tidak sama ngan yg dialami...maksudnyer?,tiada maksud..h0h0,pria2 yg terhebat tu yg ingin diperkatakan-


-patung sultan yg terlalu seram,hinggakan SAM terpaksa menutup mukanyer-


''kau tahu ku merinduimu,ku tahu kau mencintaiku...owhhh kasih''CHAQ menyanyi kepada alam apakah dirinya layak disapa cinta manusia.



''elooo...o1 dari o2,panggilan over.disini kekurangan bekalan makanan.hantarkan sejumlah yg byk dengan segera''-CHAQ
''o9 dari 07,panggilan diterima''-SAM


-haha..peraturan camni pun ade gak..haha...gempaq sungguh-


-''lapo3...nk makan''-sayu kedengaran suara SAM..padahal makanan berlambak kot.maklum la segan-



-zzzzz+nyum3,CHAQ sungguh comel-

13 comments:

HANISAH said...

Haii SAM.
Erk

lanun terlampau said...

kat sek hidayah pun seronok apa.
dewan besar, pelajar2 pun selesa,
sampah2 dbuang dlm tong,
pemenang anugerah landskap terindah peringkat Sekolah2 Selekeh

figura_puteh said...

haHAHA....peringkat ape?(ULANG LAGI SKALI),hahaha....mcm menganjing jek....

Cahaya said...

to lanun...

Macm mane hang tahu skolah menang bendalah tu.. ko tanya puan K ke..?

Anonymous said...

o0o0o,ko dok ngutuk belakang eh..siap ar ko kalau ak jumpa ko nnti!

Ummu Afeera said...

dik, program ni ada untuk pelajar universiti tak?

kalau ada, bleh contact siapa ye?

S.A.M said...

S.A.M(SAYA ANAK MALAYA)+ANONYMOUS
....hehe....siap?pi mane?PD?jom

S.A.M+UMMU AFEERA
....emmmm,ade kot,cobe akak contect no ni 0137097052(kak fidah),atau akak cube tgk page ni:abjzjohor.blogspot.com

ezatulhani said...

:)
desa skudai punya?
bila nak tulis

S.A.M said...

dah tulis pon=)

Anonymous said...

hmm..pas nie boleh melangkah ke abjz 29 jam
lagi terkesan..
yg best sekali..rasa sayang nak tinggalkan adik2 tu..

S.A.M said...

owhhh..ade ke 29 jam?mantoppppppp...nanti akan ku join k....next holiday maybe 1month n half from now

Anonymous said...

hmm..ade loo..
anas x bilang sama kamu ye..
x pe insyaAllah...pasnie boleh join..
ok gud luck study..
(~_+)

S.A.M said...

tangkiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu