revolutionalists

12/22/10

edisi pusing bandaraya!






salam alaik!
berjalan dinegeri org merupakan contengan pengalaman yang tidak dapat di forget kan.KL.suatu ketika dahulu antara bandaraya kebanggaan rakyat malaya.namun kini jb menyaingi(hax3..sokong tempat sendiri)

pada asalnya emak-emak kami(emak anas dan ibu aku) ada semacam conference on wanita's issues.walaubagaiman pun kami si anak bilis menyelit dengan muka yang tak tahu malu mengfollow deyall.poket kering kalo nk pi kl guna duet sendiri.terlanjur mereka kesana,biar kami terlanjur pula round kl pula.!ada udang disebalik batu!

genap umurku 2o tahun baru dapat merasa naik LRT.tu yang jahkun merakam sana sini.org tengok ak.ak tgk org balik.senyum.kami menaiki LRT dari somewhere area ceras ke stesen bandaraya.then switch naik ktm lak.tujuannya mahu ke MID VALLEY.


sampai di mid valley.mosi2 bro.(mosi2=helo2).call by call,baru dapat cakap ngan saudara yang seorang ini.hati berbunga kalo dapat jumpe member matrix yg sorong ni.apa ke giler la kat sana ngan dia ni.x buleh lupe meh!.tapi takdir tidak menyebelahi kami.tetap x dapat jumpe kerana atas kekangan masa yang semakin mengulit kami.lepak seminit dua di MV.then pulang...


(upin berzikir semantara menunggu ktm.ini betul2.bukan cobaan)



3 comments:

+akufobia+ said...

arkk.kaki cramp.

ahmad suhaib said...

wah. seronoknya jalan2.
apa mksd henshin?

Anonymous said...

bang, minum tangan kanan ye bang.