revolutionalists

12/20/10

sekolah

(ini bukan sambungan bagi cerita dunia,ku bertatih diatasnya episod 5.ni hanya menceritakan RASA..weyyyyyy!*sekali skala mengedix)

'serious kelas tambahan ni paling menyusahkan aku ! nak kena pakai baju sekolah pulak'kata dari lidah seorg facebooker.hehe.apa la.

'Hahaha. Jangan lupa pakai baju sekolah :)'.statement this person memang chill la.cili.hu2


andai korang diberi pencahayaan untuk tahu betapa bestnya zaman sekolah.nescaya korang akan jadikan pakaian sekolah itu sebagai pakaian untuk pergi berjalan2.end

8 comments:

Iylia said...
This comment has been removed by the author.
wasabi_lemonz said...

anas kan ckp cmtu.
haha

-Metamorphosis- o_O said...

tepat sekali!

sam_senpai said...

to wasabi:yeker!same?*sambil wat2 relek
to bro:yeah!

+akufobia+ said...

time zaman sekolah je la pakai baju sekolah ni.apa ke tak nak pakai la.nanti da tak sekolah rindu pula nak pakai.boo.

wasabi_lemonz said...

boo! to akufobia and sam senpai.mase skolah tendang sana tendang sini.mujur sy masih brsyukur.alam persekolahan masih alam saya.haha

+akufobia+ said...

bye sekolah.

Anonymous said...

saya tahu dua-dua statement tu siapa punya! Hahaha.

Paling takut, sayang sedih nak tinggalkan sekolah ada laa.