revolutionalists

5/22/11

dream comes true!sikit pun jadi la!

Mimpi adalah suatu agent pelengkap kepada tidur seseorang.tanpa mimpi,tirai malam tidak dapat dihiasi dengan sempurna.dari mimpi inilah,seseorang tergerak untuk melakukkan apa yang dipanggil MOVEMENTS!bukan mimpi malam yang ingin penulis kongsi,tetapi mimpi yang terarah kepada I.M.P.I.A.N.masing2 punya cara untuk merealisasikan impian bukan?adakah penulis salah?bOO....huhu

penulis ingin sangat dapat merasa belajar disuasana yang ala2 zaman2 dahulu.bangunan batu bata,pergi kuliah naik vespa,tak lupa reben pelengkap imej,beg sandang kulit dan baju petak2(someone called baju kotak2.huu).mungkin pelik sikit kan citarasa penulis.tapi hakikatnya,itulah impian penulis.kembali menelusuri zaman dahulu.(bukan x bersyukur hidup zaman nih YA!).SO..apa kait mengait dengan UKM ni penulis OI?!












mungkin UKM ada suasana seperti berada pada zaman2 dulu barangkali,bangunan banyak yg OLD skool!(dahulu ku apply kos fisio di ukm..tapi rupanya suratanku agar aku bertandang di uitm puncak alam pula..alhamdulillah...ada kelainan...dan hikmah yang tersorok untuk diselongkari pula)

2 comments:

echaRierie said...

hehe..kalau sy baju kotak2 tue sy pggl baju dam2..
btw, nice shoot..love ur pics..

sam_senpai said...

yeke..huhu..dam ya?emmm...ok..tengz sis!nice shoot,maka makin payah pula nk cari sudut=)