revolutionalists

5/22/11

VIVA palestine!


konvoi viva palestine sebagai memperingati hari nakbah dan diharap jua dengan ini menjadi pencetus gelombang semangat orang ramai agar sensitif dengan isu ini.pagi-pagi lagi,kedengaran alarm phone aku.aduh.penat yang teramat sangat.malas.digagahi jua untuk masuk ketandas.dan.mandi.sejuk membeku hingga kedasar hati.tahan jela badan pagi tu.bertolak dari tanah selatan,JB seawal 5.15 pagi dan sampai di tasik titiwangsa pada pukul 10.00 pagi waktu tempatan.



video





penulis berada dibelakang inova kesayangannya


sebelum dilepaskan


tampal dulu.ketepek!


''orait x angle nih man?''anas meminta pandangan
''ok je.kot''serayaku membalas


4beradik maher zain pun turut serta.


kacukan palestine barangkali
x kenal.


terasa femes pula(liputan yang dibuat oleh....)


masheer mengiringi konvoi kami.30 biji mungkin(admire kat scrambler yang satu tuh!bukan dalam gambar nih k)


langkah kepahlawanan gadis2


dari ruang sudut hadapan inova


ok.masheer kawal traffic!

pemuda malaysia berjiwa palestin(edar pamplets)


dibanjiri pelancong!



dari yang muda sehinggalah yang veteran.anda nampak kan perbezaan umur disitu?


pemuda jua.


mat salleh pun join!

pemalu!inilah pemuda yang dicari!

subhanallah sweetnya mereka(suami isteri)



ni lah orang yg aku gebang tadi naik scrambler pakai full face nih!admire
<3


dari sudut tepi.



berbekalkan jiwa pejuang.lantak la nak kata apa.aku respek kat pak cik sorang nih since menjadikan serban sebagai helmet=)


membuntuti kami!



lencongan ke bukit indah untuk berehat setelah 4 pusingan dibuat di sekitar KLCC dan beberapa kawasan

jua seorang pemuda harapan bangsa.

tazkirah sekitar 20 minutes tentang perjalanan program dan peristiwa nakbah


ok.destinasi terakhiR.masjid shah alam


para gadis2 yang hadir di konsert palestin ini

dibuka dengan nyanyian kump XXX.(x ingat).pada malam tu jua diundang muadz(wah!),dan diselangi dengan sajak yang dideklamasikan n forum bout palestine of course

smoga amal kami diterima ALLAH.VIVA!

-the end-




4 comments:

burhan al-hilmi said...

ada lagi tak event ni between june-august this year..

terasa macam nak join la..

sam_senpai said...

geng..cuba usha kat fb...type Ikram Youth Johor...insyaallah ley tanyer derang kat situ...=)

Anonymous said...

heee.kagum.

n9boy said...

tralala.